E-RIHS.si projekti

Prijava za E-RIHS.si projekt

Uporabite gornjo povezavo, da nam sporočite, kakšno raziskavo ali projekt bi radi opravili z uporabo E-RIHS.si infrastrukture. Če ob prijavi projekta že jasno veste, kakšen instrument ali laboratorij potrebujete pri svojem delu, to zapišite. Če je možno, se z vodjo laboratorija posvetujte vnaprej. Če niste povsem prepričani, kakšen instrument ali laboratorij potrebujete za reševanje vašega raziskovalnega vprašanja, si pomagajte z E-RIHS katalogom.

Katalog obsega nabor tehnik in metodologij, ki jih v uporabo namenjajo organizacije v okviru E-RIHS.si raziskovalne infrastrukture. Te so namenjene uporabnikom iz organizacij s sedežem v Sloveniji in pogojno tistim iz tujine. Katalog ni izčrpen, tako da nam pišite, če vas zanimajo tipi raziskav, ki niso navedeni.  

Projekte tipično delimo na majhne in velike, glede na to, ali zahtevajo manj ali več kot en mesec raziskovalnega dela. Organizacije članice E-RIHS konzorcija na leto lahko nudijo le omejeno število ur na razpolago za dostop, ko so ure izčrpane, smo primorani nadalnje zahteve za dostop zavrniti. Primeri, ki so navedeni, naj služijo za orientacijo. Če niste povsem prepričani, ali je vaše raziskovalno vprašanje primerno za obravnavo v okviru E-RIHS.si, nam pišite.

English EN Slovenian SL